Notice: Constant WP_DEBUG already defined in /var/www/clients/client1/web7/web/wp-config.php on line 97
Yksilömeikkiopetus VIP | pinupkuvat.fi

Yksilömeikkiopetus VIP

150

Haluatko oppia korostamaan parhaita piirteitäsi? Sisältö räätälöidään Sinun toiveesi mukaan ja sen perusteella mitä haluat oppia tai mitä itse koet ongelmalliseksi. Paketti sopii myös lahjaksi henkilölle joka pitää meikkaamisesta tai joka mahdollisesti haluaisi oppia meikkamaan vielä paremmin! Alla esimerkkejä joista voit valita oman sisältösi. Huomathan, että sisältö voi olla myös jotakin muuta.

1. Luonnollinen pohjameikki -opastus. ( Meikkivoiteen sävy suosittelu, miten saa pitkäkestoisen pohjan, varjostus ja poskipunan käyttö. Voi valita heleän tai mattapohjan. Sis, kevyt silmä- tai huulimeikkiopastus )

2.Kulmat kuntoon, – meikkausopastus. Miten saada kauniit ”raamit” kasvoille helposti joka aamu ( tämä on opastus kulmien meikkaukseen(ei värjäystä), sis, sävyn valinta, muotoilutekniikan opastus omalla sävyllä.  sekä kevyt silmämeikkiopastus lookin viimeistelyyn )

3. Säihkyvät silmät -opastus( Silmien sävyn korostus silmämeikissä, miten ja millä sävyillä?/Tekniikan opetusta korostaen parhaita puoliasi. Sis. Kevyt huulimeikkiopastus

4. Kestävä huulimeikki-opastus ( Huulien pohjustus, rajaus ja sinulle sopivat huulipunan sävyt ( sis. Kevyt silmämeikkiopastus )

Kesto 1,5h

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yksilömeikkiopetus VIP”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.